APK voor je lichaam

Gepubliceerd op 2 september 2020 om 14:30

5 tips voor een lichaams Apk

 

Tijdens een massage behandeling hebben we een gesprek over auto's, één keer in de week naar de wasstraat, gelijk stofzuigen alles schoonmaken en nakijken. jaarlijks een Apk beurt en tussen door nog een kleine of grote beurt en als de auto een mankement heeft gaan we naar de garage.

Mooi om te horen hoe goed we voor onze auto zorgen, hoe zit dat nu eigenlijk met ons eigen lichaam, meestal zijn we daar wat makkelijker in, we blijven veel langer doorlopen met een kwaal of een pijntje, denken bij ons zelf; het gaat vanzelf wel weer over, of gewoon even doorzetten, totdat het echt niet meer te houden is, dan nemen we een pijnstiller, of als we tijd kunnen vrij maken, plannen we een afspraak bij de huisarts, vaak zijn we dan al een langere periode onderweg en duurt het ook nog even voordat het weer over is.

Eigenlijk wel bizar, dat we er zo makkelijk of gemakzuchtig overdenken, ons lichaam is heel belangrijk en zorgt dat we gezond en vitaal blijven. tenslotte kan je een auto zo vervangen en je lichaam niet.

 

Denk er ook eens even over na, hoe denk jij hierover?

Ik geef 5 tips om met je eigen apk te starten.

* Boek geregeld een massage, voor een ontspannen en soepel gevoel

* Stop eens met je werkzaamheden en voel eens wat je lichaam doet.

* Ga dagelijks een wandeling maken, beweeg en let op je voeding.

* Probeer eens te luisteren naar wat je lichaam je verteld ( ben je vaak moe, neem je niet te veel hooi op je vork)

* Plan per dag  even een moment voor jezelf in, doe dan wat jij leuk vind( is eens per dag nog te veel, begin dan eens met één keer in de week.

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.