Mam!!! als je in een ander tijdperk had geleefd dan.....

Gepubliceerd op 7 september 2020 om 21:04

Zouden ze je hebben  gestenigd of misschien wel op de brandstapel gegooid, opgesloten in een inrichting. voor gek verklaard, (alhoewel sommige dat nog steeds wel denken hihi!!!), totdat ze zelf een keer kennis hebben gemaakt met eigenlijk het mooiste medicijn wat er is, zelfhelend vermogen, ik werk in mijn massage praktijk ook met Quantum Touch. Even heel makkelijk uitgelegd, het helpt om helende energie aan ons zelf of aan een ander te geven. Hoe mooi en bijzonder is dat!!! als je een heel nuchter persoon bent, is dit misschien wat lastiger te begrijpen, maar kijk eens naar het feit als je valt en je hebt een wond, wat gebeurd er dan, er komt een korstje op ( dat is ook een zelfhelend vermogen) mooi he!!!

Soms lukt het je even niet meer om jezelf te helen en dan kan ik je helpen om even dat extra zetje te geven, met mijn hocus pocus.

wat heb ik al mooie bijzondere sessies mogen geven, we hebben gelachen, gehuild, verschillende bewegingen gemaakt, waarvan er gedacht werd doet mijn lichaam dit zelf, kan mijn lichaam dit echt? en je dan na de sessie een stuk beter voelen, meer rust in je hoofd en lichaam. Dat is toch een super mooi cadeau van moeder natuur.

 

Heb ik je getriggerd om eens kennis te maken met Quantum Touch, wat kan het voor jou doen, hoe zet jij je eigen helende knop weer verder aan. neem dan eens een kijkje op mijn site en maak een afspraak voor een Quantum Touch sessie.

 

Ik ga jullie in de volgende blog meenemen met een mooi Quantum Touch verhaal. Dus straks iedereen enthousiast en Allemaal aan de Quantum Touch

 

ZeNNgroet van ZeNNergie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Piet Warmerdam
4 jaar geleden

Mooi verhaal hoor.